Zorgvakanties Speciale zorg

Zilte Wind op Ameland

Heerlijk Ameland!

Een van de grotere Waddeneilanden en boordevol natuur en cultuur, wat te denken van het juttersmuseum, de vele molens en het maritiem centrum. Ook het strand van Ameland is het bezoeken waard en er zijn genoeg strandrolstoelen op het eiland om u te laten genieten van dat heerlijke gevoel.....met je voeten in de zee.
Als je Ameland zegt dan zeg je zeehonden...……...een robbentocht mag dan ook niet ontbreken tijdens deze heerlijke zorgvakantie op de Wadden.

Boek nu!
Aantal dagen
8 dagen
Reisdata begin
25 juni 2022
Reisdata eind
2 juli 2022

Accommodatie

We verblijven in vakantiewoning 'de Zilte Wind'. Sinds een paar jaar vindt u de “Zilte Wind” op Ameland, een aangepast verblijf midden in het gezellige dorpje Ballum, waar iedereen ongehinderd zijn of haar vakantie kan vieren. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.

Oostenwind is een ruim 14-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen, met of zonder beperking midden in het mooie dorpje Ballum. Het strand bevindt zich op zo’n 20 minuten lopen. Het vakantiehuis ligt op een ruim erf omringd met bomen en heeft ruime parkeergelegenheid voor auto’s en speelgelegenheid voor kinderen. Zelfs uw eigen paard meenemen behoort tot de mogelijkheden.

Oostenwind beschikt over:
Begane grond (+/- 184 M2):
Woonkamer met open keuken
4 rolstoeltoegankelijke slaapkamers met hoog/laag bedden
Badkamer met ligbad/douche/toilet
Aparte douche en een apart toilet
Er zijn liften beschikbaar waarmee u in het ligbad geholpen kunt worden.

Eerste verdieping (niet rolstoeltoegankelijk):
2 slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche/toilet
Wasruimte met wasmachine en droger
Apart toilet

Programma

Tijdens deze fijne zorgvakantie op Ameland gaan we in elk geval een robbentocht maken (inbegrepen), de overige excursies bepalen we samen met u. U kunt hierbij denken aan:
* Huren van een rolstoelfiets en lekker fietsen
* Bezoek aan (één van) de veel molens
* Bezoeken van een museum
* Lekker naar het strand
* Picknicken in de duinen of op het strand
* Strandtocht

U zegt het maar!

Prijzen

Reisprijs
€ 1.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer
€ 250
Beschikbaarheid
1 kamer
Let op
Geen ankerplaats meer beschikbaar
Inclusief
Verblijf bij de Zilte Wind o.b.v. logies in een tweepersoonskamer, excursies, gezamenlijke maaltijden en consumpties, toeristenbelasting, boottocht, herinneringsboek, vervoer tijdens de vakantie, zorg en begeleiding tijdens de gehele vakantie, reserveringskosten
Exclusief
Overige maaltijden en consumpties, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage GGTO (€ 7.50), evt. huur hulpmiddelen, vervoer van en naar de opstapplaats
Reisdocument
Geldig ID bewijs
Inentingen
Covid-19: U moet kunnen voldoen aan de actuele eisen m.b.t. vaccinaties en andere maatregelen die de regering stelt.
Belangrijke informatie
Als u uw eigen scootmobiel mee wilt nemen en u reist met Valys, dan moet u Valys boeken tot aan de accommodatie op Ameland i.p.v. Holwerd. Er is geen ruimte voor scootmobielen in onze bus.
Opstapplaatsen
Emmen, Westerbork, Appelscha, Drachten
Woont u in een ander deel van Nederland dan kunt u op eigen gelegenheid naar Holwerd reizen, wij ontvangen u bij de boot en verzorgen het vervoer tijdens de vakantie.
Boek nu!