Over ons

Ik ben Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep, woonachtig in Emmen en eigenaar van Reisburo Vakantie & Zorg.

Als verpleegkundige heb ik altijd in de ouderenzorg gewerkt en daar kwam al snel en regelmatig de vraag: 'Ik wil graag op vakantie, maar wie neemt dan de zorg over?' Na een aantal individuele reizen te hebben begeleid als verpleegkundige ontstond bij mij de behoefte om dit voor meer mensen mogelijk te maken en zo heb ik in 2008 Reisburo Vakantie & Zorg opgericht.

Ik ben zelf gek op reizen en ik vind dat reizen voor iedereen mogelijk moet zijn, met of zonder beperking. Met dit in het achterhoofd probeer ik elk jaar opnieuw een mooi programma samen te stellen met zon voor de liefhebbers, rust bijvoorbeeld in cruises voor mensen waarvoor reizen eigenlijk te vermoeiend is en uitdaging voor de avonturiers.

Ik ben begonnen met het organiseren van individuele vakanties, daarbij regelde ik dan ook de zorg, de excursies, de transfer naar het hotel en huurde ik de benodigde hulpmiddelen. Gaandeweg kwamen er steeds meer vragen naar begeleide reizen en vanaf 2012 ben ik begonnen met het organiseren van begeleide zorgvakanties. Inmiddels bieden we een groot aantal reizen per jaar aan die reizigers met een beperking de hele wereld over voeren.

Ik hoop u snel te ontmoeten op één van onze reizen en wens u vanaf hier alvast veel vakantieplezier.

Met een hartelijke vakantiegroet,

Ingrid Roelofs

______________________________________________________________________________________________________________

Mijn naam is Marleen Schipper, ik woon met mijn gezin in Erm en ben net begonnen bij Reisburo Vakantie & Zorg.

Na mijn toeristische opleiding ben ik jaren werkzaam geweest in de cruisebranche. Ik ben er nu een aantal jaren uit geweest, maar de reiswereld bleef trekken. Toen deze mogelijkheid voorbij kwam, heb ik deze met beide handen aangepakt!

Ik vind het leuk om dingen te regelen en in mogelijkheden te denken en om deze om te zetten in een onvergetelijke vakantie voor u.

Hopelijk mag ik ook voor u binnenkort aan de slag!

 

Met reislustige groet,

Marleen Schipper

______________________________________________________________________________________________________________