Over ons

Ik ben Ingrid Roelofs, verpleegkundige van beroep, woonachtig in Emmen en eigenaar van Reisburo Vakantie & Zorg.

Als verpleegkundige heb ik altijd in de ouderenzorg gewerkt en daar kwam al snel en regelmatig de vraag: 'Ik wil graag op vakantie, maar wie neemt dan de zorg over?' Na een aantal individuele reizen te hebben begeleid als verpleegkundige ontstond bij mij de behoefte om dit voor meer mensen mogelijk te maken en zo heb ik in 2008 Reisburo Vakantie & Zorg opgericht.

Ik ben zelf gek op reizen en ik vind dat reizen voor iedereen mogelijk moet zijn, met of zonder beperking. Met dit in het achterhoofd probeer ik elk jaar opnieuw een mooi programma samen te stellen met zon voor de liefhebbers, rust bijvoorbeeld in cruises voor mensen waarvoor reizen eigenlijk te vermoeiend is en uitdaging voor de avonturiers.

Ik ben begonnen met het organiseren van individuele vakanties, daarbij regelde ik dan ook de zorg, de excursies, de transfer naar het hotel en huurde ik de benodigde hulpmiddelen. Gaandeweg kwamen er steeds meer vragen naar begeleide reizen en vanaf 2012 ben ik begonnen met het organiseren van begeleide zorgvakanties. Inmiddels bieden we een groot aantal reizen per jaar aan die reizigers met een beperking de hele wereld over voeren.

Ik hoop u snel te ontmoeten op één van onze reizen en wens u vanaf hier alvast veel vakantieplezier.

Met een hartelijke vakantiegroet,

Ingrid Roelofs

 

Mijn naam is Chantal Duinkerken, ik woon in Emmen en werk sinds kort bij Reisburo Vakantie & Zorg.

Ik heb een toeristische opleiding gevolgd en ben daarna vooral in de hotellerie werkzaam geweest, maar de reisbranche is me altijd blijven trekken. Tijdens en na mijn opleiding heb ik bijna 2 jaar in Florida en 9 maanden op Gran Canaria gewoond, waarna ik weer terugkwam in Emmen.

Nog steeds reis ik zelf graag, maar vind het ook erg leuk om anderen te helpen in hun zoektocht naar een passende vakantie. Familie komt vaak bij me om nachtjes weg of vakanties samen met ze te regelen, ik zie het als een hobby. Je kunt dus zeggen dat ik nu van mijn hobby mijn werk heb gemaakt!

De positieve reacties naderhand zijn een echte motivator om alles op alles te zetten om voor iemand een onvergetelijke reis samen te stellen of te regelen. Ook voor u doe ik dat graag, dus hopelijk tot snel!

Met reislustige groet,

Chantal Duinkerken

 

Hallo, ik ben Nicky Pol, ik woon in Groningen en ik ben 4e-jaars HBO-Verpleegkunde student. In de periode van September 2019 tot Februari 2020 loop ik stage bij Reisburo Vakantie & Zorg. 

Naast mijn studie werk ik als tandartsassistente en promotiemodel. Voor mijn werk als promotiemodel ben ik al naar veel mooie plekken afgereisd, dit heeft er voor gezorgd dat er bij mij een passie voor reizen is ontstaan. Zeer regelmatig reis ik naar Florida, waar ik na mijn studie ook graag wil gaan wonen. 

Ik vind het heel leuk dat ik tijdens de stage mijn studie kan combineren met mijn passie voor reizen en ik hoop deze passie in te kunnen zetten om er samen met de gasten een fantastische tijd van te maken. 

Hopelijk tot ziens tijdens een van de reizen!

Met vriendelijke groet, 

Nicky Pol